Sunday, November 25, 2007

Zvanično priznanje


Naša branša će od ponedeljka biti i zvanično zapisana na sajtovima fudbalskog i kluba simpatizera. Još iznenađenja će uslediti od našeg prijatelja Barryja Calvera u vidu "Matchday" programa u kome će biti članak o našoj maloj branši (koja ponajviše zahvaljujući našem čilom sekretaru ubrzano raste), kao i u lokalnim novinama u Ipsviču, kojih ćemo takođe dobiti primerak.
Svi zainteresovani mogu videti sajtove fudbalskog kluba (na kome možete naći informacije apsolutno o svemu vezanom za Ipsvič Taun, uključujući naravno i našu branšu), kao i klubovima simpatizera sa kojima sarađujemo.
http://www.itfc.co.uk/ je oficijelni sajt fudbalskog kluba Ipsvič Taun
http://www.itfcsupporters.co.uk/ je oficijelni sajt glavnog kluba simpatizera Ipsvič Tauna, čija je i naša branša članica
http://www.itisc.org.uk/ je oficijelni sajt nezavisnog kluba simpatizera Ipsvič Tauna, koji još uvek nije deo glavnog kluba ali sa kojim naša branša, kao i glavni i fudbalski klub, ima saradnju i čiji je Kevin Beattie počasni predsednik.
http://www.cultfigurepublishing.com/ je sajt na kome možete potpisati peticiju za dodelu medalje kupa UEFA Kevinu Beattieju.
Od ponedeljka će uslediti još mnogo linkova, jer kao priznata branša generalnog kluba simpatizera imaćemo kontakt sa svim ostalim branšama i klubovima širom sveta.
Uskoro ćemo početi i sa objavljivanjem nekih tekstova na engleskom kako bi i naši prijatelji mogli da se informišu i da nam pišu.
Ukoliko imate problema sa bilo kojim od navedenih linkova, ili možda neka pitanja, molimo vas da nam pišete na mail itfcserbia@eunet.yu ili itfcserbia@gmail.com
Hvala.

4 comments:

Marko Radojković said...

čili sekretar je zadovoljan... e, imamo još jednog novog člana ... šaljem sutra podatke...

takođe bi mođda trebalo ovde i da bacamo listu članova ili nešto slično... štagod, nije mesto za dogovore, čujemo se već sutra...

Unknown said...

Mr Chairman,I'm soooo proud of you...

:*

Unknown said...

E ovo ne izgleda uopste lose:)
svaka cast...za sada

Ipswich Town Supporters Club Serbia Branch said...

e, hvala svima, stvarno... :)